FOOD/BEVERAGES
RLD 400 DC
Teknik Özellikler
Kap Uygulaması: Hazır yemekler, Yemek tepsileri, Bardaklar
Kap Boyutları: 35 mm x 35 mm x 35 mm (min); 150 mm x 210 mm x 210 mm (maks)
Hız: 120 ila 500 cpm
Teknoloji: CCIT
Denetim Özellikleri: Vakum Çürüme Yöntemi ve Kapak Sapmasına Dayalı İnvaziv Olmayan, Tahribatsız CCIT
Denetim Yetenekleri: Mikro sızıntı tespiti
Ek Avantajlar
Yüksek makine uyarlanabilirliği ve kararlılığı
Hat arayüzü için özelleştirilebilir çözümler
Her test odası şaftında ve yıldız tekerleklerinde bulunan emniyet kavramaları sayesinde müdahale durumunda kolay baypas ve azaltılmış kesinti süresi.
Hızlı Format Değişimi: Otomatik yükseklik ayarı
Teknoloji
Kap Kapatma Bütünlüğü Testi, paketin kendisi hermetik olarak kapatılmış bir test odasında tutulurken gerçekleştirilen Vakum Bozulma Yöntemi ve Kapak Sapmasına dayalı tahribatsız bir ölçüm teknolojisidir.
Vakum Çürüme testi, paketten baş boşluğu gazı sızıntısı sonucu test odası içindeki vakum kaybını ölçer.
Özel bir sensör (BHS), özel bir paket kapağı sapma algoritması aracılığıyla kapağın veya folyonun bütünlüğünü kontrol etmek için yerleştirilmiştir. Bu uygulama, sert olmayan dış yüzeylere sahip kaplara vakum çürüme sızıntı test yönteminin uygulanması durumunda önerilir. Sensör, vakum bozunma test çevriminin yürütülmesi sırasında paket yüzey sapmasında meydana gelen önemli değişiklikleri tespit etmek için kullanılır. Bu teknoloji, algılama yeteneğini artırmaya ve sızıntı testi süresini azaltmaya olanak tanır ve bu da onu örneğin yiyecek tepsileri ve bardaklar durumunda temel bir özellik haline getirir.
Vakum seviyesinin izlenmesi, mikro sızıntıları belirlemeye ve hatalı kabı reddetmeye olanak tanır.