FOOD/BEVERAGES
RLD 400 EC
Teknik Özellikler
Kap Uygulaması: Kapsüller, Şişeler, Bardaklar, Hazır Yemekler
Kap Boyutları: 35 mm x 35 mm x 35 mm (min), 87 mm x 87 mm x 305 mm (maks)
Hız: 250 ila 500 cpm
Teknoloji: CCIT Muayene Özellikleri: Vakum Çürüme Yöntemine Dayalı İnvaziv Olmayan, Tahribatsız CCIT
Denetim Yetenekleri: Mikro sızıntı tespiti
Ek Avantajlar
Yüksek makine uyarlanabilirliği ve kararlılığı
Hat arayüzü için özelleştirilebilir çözümler
Her test odası şaftında ve yıldız tekerleklerinde bulunan emniyet kavramaları sayesinde müdahale durumunda kolay baypas ve azaltılmış kesinti süresi.
Hızlı Format Değişimi: Otomatik yükseklik ayarı
Teknoloji
Kap Kapatma Bütünlüğü Testi, paketin kendisi hermetik olarak kapatılmış bir test odasında tutulurken gerçekleştirilen Vakum Çürüme Yöntemi ve Kapak Sapmasına dayalı tahribatsız bir ölçüm teknolojisidir.
Vakum Çürüme testi, paketten baş boşluğu gazı sızıntısı sonucu test odası içindeki vakum kaybını ölçer.
Özel bir sensör (BHS), özel bir paket kapak sapma algoritması aracılığıyla kapağın veya folyonun bütünlüğünü kontrol etmek için yerleştirilmiştir. Bu uygulama, sert olmayan dış yüzeylere sahip kaplara vakum çürüme sızıntı testi yönteminin uygulanması sırasında önerilir. Sensör, vakum çürüme testi döngüsünün yürütülmesi sırasında paket yüzey sapmasındaki önemli değişiklikleri tespit etmek için kullanılır. Bu teknoloji, tespit kabiliyetini artırmaya ve sızıntı testi süresini azaltmaya olanak tanır ve örneğin yiyecek tepsileri ve bardaklar durumunda temel bir özellik haline getirir.
Vakum seviyesinin izlenmesi, mikro sızıntıları belirlemeye ve hatalı kabı reddetmeye olanak tanır.
Quality Assurance
- Equipment test method refers to:
- Approved industry standard “ASTM F2338-09”: “Standard Test Method for Non-Destructive Detection of Leaks in Packages”.